Søgemaskineoptimering - SEO

Med Trafikløsning.dk som din SEO bureau, ved du altid hvad du betaler for, da vi kun udfører onsite SEO optimering efter tilbud. Typisk består en onsite SEO-løsning af flere enkeltstående projekter, som kan udarbejdes efter behov. Her er seo priser og de mere generelle elementer.

Landingssider

Vi udarbejder landingssider, så du både får fuldt udbytte af din online markedsføring samt får understøttet dit salg og kommunikation til dine kunder.

Sideoptimering og tekster

Her arbejdes der med google søgemaskineoptimering af den enkelte side m.h.t. metatags, titler, beskrivelser, implementering af søgeord m.v. Vi udfører ikke det redaktionelle arbejde, men bearbejder tekster og indhold på dit websted, så det optimeres i forhold til søgemaskiner.

Menupunkter – sidestruktur

Webstedet opsættes og rettes i forhold til sidestruktur, sitemaps, filnavne, mappestruktur, menupunkter, intern linking, url-opbygning osv.

SEO-analyse


Trafikløsning.dk´s SEO analyse består af følgende elementer: Indexeringsanalyse, rankinganalyse, linkanalyse, pagerankanalyse, konkurrentanalyse og teknisk analyse.

Linkbuilding
 

Linkbuilding er hvor man opbygger indgående kvalitetslinks til dit websted. Linkbuilding er en vigtig faktor i søgeoptimering, da mange af de store søgemaskiner anvender links til en kvalitetsvurdering af dit websted, herunder kvaliteten af de indgående links.

Placeringer
 

Her arbejdes med at få udvalgte søgeord fra dit websted i top 10 på Google.

Analyse værktøjer og rapportering
 

Der opsættes analyse- og webmasterværktøjer, så man kan analysere på webstedets data. Opsætning af salgssporing, udarbejdelse af
rapporter, konverteringsprogrammer m.v.

Landingssider - SEO og Adwords landingssider

Hvis man har en website, så er det rigtig vigtigt at have en eller flere landingssider. Brugeren skal nemlig opleve stor brugervenlighed både i form af tekster og design. Landingssider sørger lige nøjagtigt for dette. Derfor er tekstforfatning og designet rigtig vigtigt, da dette kan føre til mersalg.

Udover at have en overskuelig tekst, som er forståelig, grammatisk korrekt og identificerende, altså har de rette keywords og omhandler det rette emne. Derudover er det også vigtigt, at der er et såkaldt call-out-action, som får kundeemnet til at udføre en opgave. Fx at tilføje noget til kurv eller gå til næste side, noget som får forbrugeren til at tage stilling, så man måske kan øge konverteringerne.

Trafikløsning.dk har i kraft af vores lokal kendskab i følgende byer : Viborg , Skive , Randers , Silkeborg , Holstebro , Herning , Ikast og Århus , rigtig gode forudsætninger for at søgemaskineoptimere i disse lokal områder.

Trafikløsning.dk er et lokalt firma , der laver SEO, søgemaskineoptimering, Google Adwords, sponsorerede links, banner reklamer, Facebook, blogs, forums, debatter og andre former for online markedsføring. Vi går ind for en personlig kontakt , hvor du som kunde kan føle dig tryg , og hos os betaler du kun når vi har succes med at få kunder på dit websted. Vores store lokalkendskab, især i følgende områder: Viborg , Skive , Randers , Silkeborg , Holstebro , Herning , Ikast og Århus , giver os rigtig gode forudsætninger for at din online markedsføring, bliver en succes