Coffeezone.dk er leverandør af kaffeautomater, vandautomater og diverse tilbehør til erhverv. Derudover udvikler de også egne kaffeblandinger. Coffeezone.dk har mere end 25 års erfaring inden for faget, og afdelinger i hele lande.

Koncenton er en del af Obton, som siden 2006 har udbudt investeringsprojekter og er i dag en af Danmarks største udbydere af K/S-projekter.
Koncenton er en underafdeling, med speciale i ejendomsinvesteringer i flere af de største byer i Danmark, hvor de i dag arbejder med mere end 1.400 danske investorer via selskaber som koncenton metropol. 

JAFI er Midtjyllands største forhandler af jagt - og fiskeriudstyr, og virksomheden blev etableret af Johnny og Betina Jørgensen i 2007 på Ærøvej i Viborg. Allerede to år efter blev de 300 m2 på Ærøvej for trange, og JAFI flyttede i 2009 til nye og større lokaler på Lundborgvej i Viborg. JAFI huser i dag over 1000 m2 smukt indrettede lokaler, hvor de forhandler alt indenfor jagt-, fiskeri- og outdoor artikler i butikken samt online på deres webshop.