Youtube markedsføring

I dag finder man rigtig mange forskellige platforme på nettet, hvor man kan markedsføre sig selv. En af de platforme, som i høj grad bliver brugt i dag, er Youtube og Google. Det er et medie, som rigtig mange mennesker over hele verdenen bruge, unge som gamle. Derfor er det også et oplagt medie at have reklamer på.

Der er flere måder, man kan vælge at markedsføre sig på, men især annoncer er meget populært på Youtube. Man kan både vælge at bruge billedannoncer, men videoannoncer må siges at være det mest oplagte. Det gode ved videoannoncer er, at man på meget kort tid og effektivt kan få sit budskab ud til forbrugerne. Da Youtube har rigtig mange brugere, kan det altså godt betale sig at investere i annoncer på denne platform.

Facebook sider for virksomheder
Facebook er det største sociale medie med 1,5 milliarder bruger, hvor der kommer flere 100.000 til hver dag. Det er altså en platform, hvor man kan komme ud til rigtig mange forbruger på en gang, som er i alle aldre. Rigtig mange virksomheder benytter sig af dette medie, med god grund. Facebook markedsføring giver mulighed for at komme ud med til budskab på en nem og overskuelig måde.

Hvis vælger at bruge Facebook som virksomhed, så er det smart at oprette en offentlig side, hvor forbruger kan like denne, og følge med i virksomhedens hverdag. Desuden er konceptet med Facebook konkurrencer også meget fremskredent. På denne måde gør man nemlig opmærksom på, hvad virksomheden kan tilbyde, samtidig med at nogle heldige vindere for lov til at afprøve ens produkt. Facebook er helt klart en platform, som virksomheder burde benytte sig af, da man hurtigt kan nå ud til mange mennesker.
sideoversigt : adwords remarketing - seo bureau - søgeordsanalyse - adwords markedsføring - adwords optimering - søgeordsanalyse - adwords markedsføring - international seo - internet markedsføring - seo analyse - linkedin markedsføring - viral markedsføring - google
- online markedsføring - konverteringsoptimering - app markedsføring - lokal markedsføring - facebook konkurrencer - cases - app udvikling - referencer - umbraco