Facebook konkurrencer

I dag er der rigtig mange måder, hvorpå man kan nå ud til forbrugerne på. En af de metoder, som i stor grad bliver brugt i dag, er Facebook markedsføring og Facebook konkurrencer. Facebook er det sociale medie, som når ud til allerflest mennesker, og derfor er det også det oplagte sted reklamere for sin virksomhed. Hvilken bedre metode end en konkurrence, for hvem elsker ikke give-aways?

Der er dog nogle faldgruber, man skal være opmærksom på, når man opretter en konkurrence. For det første skal man sørge for, at det produkt man giver væk har relevans for ens virksomhed. Desuden så er Facebook kommet ud med en række guidelines, som man skal overholde, når man laver en konkurrence. De fleste konkurrencer indebærer, at man skal like virksomheden/opslaget, og måske kommentere opslaget. Dette er også fuldstændig i overensstemmelse med Facebook´s guide. Dog indeholder mange af konkurrencerne, at man skal dele opslaget eller tagge sine venner, og ifølge guiden er dette ikke velset, og det kan faktisk fører til, at Facebook fjerner ens profil. Derfor er det altså rigtig vigtigt, at man holder sig opdateret, inden man laver en konkurrence.

Facebook markedsføring
Facebook er det mest populære sociale medie med omkring 1,5 milliarder brugere, og 250.000 nyoprettet hver dag. Det vil altså være et oplagt medie at benytte, når man skal markedsføre sin virksomhed. Det er nemlig en fantastisk platform til reklamer, da man kan nå ud til rigtig mange mennesker, unge som gamle.

Der kan være forskellige måder at markedsføre en virksomhed på Facebook. Man kan fx gøre brug af forskellige annoncer, både tekst-, billede- og videoannoncer. Mange virksomheder benytter sig også af Facebook konkurrencer. På denne måde kan man nemlig gøre opmærksom på sig selv, samtidig med at nogle heldige deltager kan afprøve ens produkt. Ved at lade sig markedsføre på Facebook har man mulighed for at udvide sin kundekreds, og komme ud til mange flere potentielle kunder.
sideoversigt : adwords remarketing - seo bureau - søgeordsanalyse - adwords markedsføring - adwords optimering - søgeordsanalyse - adwords markedsføring - international seo  - seo analyse - linkedin markedsføring - viral markedsføring - google
- online markedsføring - konverteringsoptimering - app markedsføring - lokal markedsføringyoutube markedsføring - app udviklingumbraco