Søgeordsanalyse

Med en trafikløsning bliver dine produkter og ydelser synlige både på  Google, men også på andre søgemaskiner sim Bing, Yahoo m.fl.

 

Søgemaskiner-hvorfor ?

Antallet af søgninger på nettet via de store søgemaskiner , især Google, vokser år for år. Google sidder p.t. på cirka 90% af alle søgninger i Danmark, så det er her at dine mulige kunder skal finde dig. Og dine mulige kunder finder dig bedst, hvis du er placeret på den første resultatside, så derfor er en effektiv og kompetent online partner, afgørende for din synlighed og dine muligheder for at blive set på Google. Det er faktuelt, at ca. 80% af alle besøg på hjemmesider kommer via søgemaskiner som Google m.fl.

 

Søgemaskiner-hvorledes ?

Markedsføring i søgemaskiner/Google er baseret på søgeord , som er de ord og fraser brugerne anvender for, at finde din hjemmeside og dine produkter. Dine kunder finder dig ikke ved at søge på firmanavn, men derimod ved at søge på de behov, din virksomhed kan dække hos dem. Det handler altså om at afdække, med en søgeordsanalyse, hvilke keywords dine mulige kunder benytter, når de søger på nettet, Derefter skal din hjemmeside programmeres og søgeordsoptimeres til at stå højt på søgeresultaterne på Google og andre søgemaskiner.

 

Annoncering eller søgemaskineoptimering

På søgeresultatsiderne på Google har man 2 typer ad visninger:

 

1.)    Sponsorerede links eller PPC annoncer (Pay Per Click)

Vises normalt i højre side af resultat-siden i søgemaskinen (Google) + toppen af resultat-siden

Placering afgøres af hvor meget man vil betale pr. klik.

 

Optimering: Forbedre klik priser, seo priser og konvertering

 

Ved Google afgøres din PPC pris/annonce placering også af hvor god din Google Quality Score er. Denne Quality Score  omfatter bla. en kvalitetsvurdering af din hjemmeside, dine landingspages, annonce kampagnen, annonce teksten og dine keywords.

2.)    Søgemaskineoptimering eller SEO (search engine optimatiszion)

Den placering din hjemmeside naturligt har i søgemaskinen (organiske søge resultater)

Vises normalt i venstre side af resultat-siden på søgemaskinen.

Placeringen afgøres af søgemaskinen´s parametre for hvorledes den placerer og rangordner hjemmesider.

 

Optimering: Påvirke søgemaskinens parametre for, hvorledes de organiske placeringer fremkommer.

 

Undersøgelser viser, at organiske søgeresultater af brugerne betragtes som værende mere reelle, og derfor får langt flere klik, end de hjemmesider der er placeret i sektionen af sponsorerede links.( betalte annoncer) Op til 2/3 dele af de besøgende benytter kun sig kun af de organiske resultater.

Øget eksponering og brand loyalitet med brand remarketing

Hvis man har en virksomhed, så er det rigtig vigtigt at holde fast i tidligere brugere, så kundekredsen ikke bliver mindsket med tiden. Dette kan dog godt være lidt svært, hvis ikke man har de rette værktøjer. Ved hjælp af databaseret markedsføring er det muligt at blive ved med at gøre forhenværende kunder opmærksom på ens eksistens igen. Ved at eksponere eksisterende kunder sørger du for, at dit brand hele tiden ligger i deres underbevidsthed, når der skal tages stilling til, hvor man skal købe et produkt.
sideoversigt :