Salgsoptimering

Med en trafikløsning bliver dine produkter og ydelser synlige både på  Google, men også på andre søgemaskiner sim Bing, Yahoo m.fl.


Søgemaskiner-hvorfor ?

Antallet af søgninger på nettet via de store søgemaskiner , især Google, vokser år for år. Google sidder p.t. på cirka 90% af alle søgninger i Danmark, så det er her at dine mulige kunder skal finde dig. Og dine mulige kunder finder dig bedst, hvis du er placeret på den første resultatside, så derfor er en effektiv og kompetent online partner, afgørende for din synlighed og dine muligheder for at blive set på Google. Det er faktuelt, at ca. 80% af alle besøg på hjemmesider kommer via søgemaskiner som Google m.fl.

Online booking
B2B E-business løsninger skaber normalt ikke resultater af sig selv. Understøt E-business løsninger med online trafikskabende tiltag, så der opnåes synlighed, relevant indgående trafik og konverteringer fra de ønskede målgrupper. Vi er specialister i at udarbejde online markedsføringskampagner på et vidensbaseret grundlag med seo anlayse og søgeordsanalyse, så vore kunder sites får relevante og værdifulde besøgende, som giver en høj konverteringsrate. Et samarbejde med os tager udgangspunkt i en online marketings plan, der er baseret på et analyse og vidensbaseret grundlag, og online kampagner afvikles så jeres forretningsmæssige målsætninger opnåes bedst muligt.

 Søgemaskiner-hvorledes ?

Markedsføring i søgemaskiner/Google er baseret på keywords , som er de søgeord og søgetermer brugerne anvender for, at finde din hjemmeside og dine produkter. Dine kunder finder dig ikke ved at søge på firmanavn, men derimod ved at søge på de behov, din virksomhed kan dække hos dem. Det handler altså om at afdække, hvilke keywords dine mulige kunder benytter, når de søger på nettet, Derefter skal din hjemmeside programmeres til at stå højt på søgeresultaterne på Google enten med adwords optimering eller seo.

Google søgemaskineoptimering - Google optimering

Søgemaskiner, som Google, Bing og Yahoo, står i dag for størstedelen af en websides trafik, da det er det mest brugt navigationssystem på nettet. Dette betyder ydermere, at hvis din webside ikke findes på søgemaskinerne, går man glip af en helt masse klik og derved eventuelle kunder. Der er dog heldigvis en metode til dette, nemlig søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering(SEO) er et værktøj, som kan være med til at fremme en websides placering på søgemaskinen. SEO er, hvor man optimere teknik, indhold og links fra andre hjemmesider, så den webside får en bedre placering. Det skal dog siges, at metoden er dynamisk, så man kan ikke være sikret, at ens hjemmeside ligger nummer et. Derfor er søgemaskineoptimering også et kontinuert arbejde, så man bliver ved med at sikre, at man har de rette kriterier for at sikre en god placering, så man kan få flere klik.